Projekti

EU_projekti

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost GROMATIC KR d.o.o.

Naziv projekta: GEOLOKACIJA U SLUŽBI LOKALNE ZAJEDNICE

Kratki opis projekta: Tvrtka je orijentirana na pružanje geodetskih usluga i nastoji proširiti svoj asortiman izradom vlastitog geoinformatičkog (GIS) rješenja – WebGIS aplikacije namijenjene zajednici u identifikaciji, prijavi i rješavanju komunalnih problema te primjeni prostornih informacija u podizanju kvalitete svakodnevnog života. Svoju konkurentnost na tržištu i izlaganje novosti široj publici nastojat će postići i unaprijediti izradom poslovne web-stranice za prezentaciju novog proizvoda.

Poslovne stranice bit će optimirane za internetske tražilice, tablete i mobilne uređaje, a originalno sučelje i sadržaj dizajnirani su za intuitivan pregled informacija koje omogućuju ugodno korisničko iskustvo. Projekt će povećati prepoznatljivost brenda i poboljšati poslovanje tvrtke omogućavajući širenje i prodaju platforme lokalnim zajednicama, udrugama, komunalnim poduzećima i drugim zainteresiranim stranama.

Cilj nam je unaprijediti načine tržišne komunikacije i poslovanja, a našim klijentima omogućiti lakše i uspješnije poslovanje na Internetu. Uslugama savjetovanja našim klijentima nastojimo pomoći pri izradi najpovoljnijeg koncepta nastupa na webu, smanjenju troškova izrade projekta i pomoći u edukaciji i organizaciji ljudskih resursa unutar tvrtke. Uspješna implementacija projekta osigurat će:
– 1 izrađeno ili unaprijeđeno web/e-commerce/ m- commerce rješenje na domeni nadlanu.info
– Ulaganje vlastitih sredstava u iznosu od 18.675,00 Kn.

  • ukupnu vrijednost projekta iznosi 49.875,00Kn
  • iznos koji sufinancira EU iznose 31.200,00 Kn
  • razdoblje provedbe projekta: 28.1.2018. do 28.1.2019.
  • kontakt osobe za više informacija: Mario Kranjec tel. 049/461 068
  • www.strukturnifondovi.hr